Huurprijs op aanvraag

Polyvalente ruimtes te huur in Assebroek

Vooruitgangstraat 89 A - 8310 Assebroek

Polyvalente ruimtes (256 m² en 144 m²) met parking en diverse voorzieningen.

Centraal gelegen langs de Vooruitgangstraat vlakbij het kruispunt met de Astridlaan vinden we deze ingerichte zalen die voor meerdere doeleinden geschikt zijn. 

De zalen kunnen samen of apart gehuurd worden; eenmalig, voor een kortere periode of voor een lange termijn. Ideaal als danszaal, sport- of ontspanningsruimte, groepslessen. Ook mogelijkheid tot het huren van één of beide zalen voor het organiseren van een event, communie of lentefeest, huwelijksfeest, …

Zaal 1: ingerichte open ruimte van 256 m² (19 meter op 13,5 meter), voorzien van een spiegelwand, een verende parketvloer en een all round muziekinstallatie.

Zaal 2: ingerichte open ruimte van 144 m² (18 meter op 8 meter), voorzien van een spiegelwand, een verende parketvloer en een all round muziekinstallatie.

Verder is er nog een ruime parking, een bar met voldoende ruimte voor het plaatsen van tafels, 3 kleedkamers met toiletten en douches. De tuin met een groot verhard gedeelte is ideaal voor het plaatsen van springkastelen voor communies of voor het organiseren van buitenactiviteiten. Aansluitend is er nog een kleinere tuin met gazon, voorzien van een schommel.

Contacteer het kantoor om samen uw wensen en plannen te bespreken! Huurprijs op aanvraag (afhankelijk van duurtijd en project).

Extra info

Bruikbare oppervlakte: 256 m² (zaal 1) en 144 m² (zaal 2)

Extra: parking, bar met voldoende ruimte voor het plaatsen van tafels, 3 kleedkamers, toiletten en douches, tuin met een groot verhard gedeelte, kleinere tuin met gazon.

Extra kosten (verbruik energie): in overleg met de eigenaar en afhankelijk van het project (korte of lange duur).

Informatieplicht

Beschermd erfgoed: neen

Overstromingskans van het perceel (perceelscore of P-score): A (geen overstroming gemodelleerd)

Overstromingskans van het gebouw (gebouwenscore of G-score): A (geen overstroming gemodelleerd)

Ligging in Signaalgebied: neen

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen

Risicozone voor overstromingen: neen

Heeft u interesse in dit pand?

Creyf Vastgoed is van maandag t.e.m. zondag bereikbaar op het nummer 050/70.60.06 of 0494/04.88.04.

Referentienummer: 110823

Locatie van het pand