€ 690 + € 70 syndickosten per maand
2
1
92 m²

Appartement verhuurd in Lichtervelde

Ketelbuiserstraat 7 bus 8 - 8810 Lichtervelde

Ketelbuiserstraat 7 bus 8: ruim appartement met 2 slaapkamers, garage en 2 terrassen.

Dit instapklaar appartement is uitstekend gelegen op wandelafstand van het station van Lichtervelde, buurtwinkels en het Marktplein.

Indeling: inkomhal met apart toilet, ruime living met zit- en eetplaats, terras aan de living, keuken (toestellen: recente inductie kookplaat, recente dampkap, oven), praktische berging/wasplaats, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met toegang tot het tweede terras aan de achterzijde van het gebouw), recente badkamer met douche en dubbele lavabo in meubel.

Bij dit appartement hoort een garage die rechtstreeks toegang geeft tot het gebouw.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping in een rustige Residentie. Er is een lift aanwezig. Deze ruime woonst werd steeds perfect onderhouden en is volledig instapklaar. 

Vrij: onmiddellijk.

Maandelijkse huurprijs: 690 euro + 70 euro syndickosten per maand (inclusief garage).

Extra info

Bewoonbare oppervlakte: +/- 92 m² – bruto: 105 m² (exclusief garage en terrassen).

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, toegankelijk via de gemeenschappelijke (trap)hal met lift.

De garage biedt een directe toegang tot het gebouw: de deur in de garage geeft uit op de gemeenschappelijke hal met direct toegang tot de lift naar het appartement.

Energie

EPC: 392 kWh/m² – Energielabel: D

Certificaatnummer: 20180925-0002093610-1

Verwarming: elektrische verwarming. Warm water via recente elektrische boiler.

Ramen: pvc met dubbele beglazing.

Indeling

Appartement op de tweede verdieping: inkom met centrale hal (9,8 m²) – apart toilet (1,2 m²) – living (35 m² – met schuifraam naar het terras) – terras aan de living (5 m²) – keuken (14,6 m², toestellen: recente inductie kookplaat, recente dampkap, oven) – berging/wasplaats (4 m²) – slaapkamer 1 (11,5 m²) – slaapkamer 2 (11,7 m² – met toegang tot het terras) – terras aan de achterzijde van het gebouw (6 m²) – badkamer (4,9 m² – douche, dubbele lavabo in meubel, spiegelkast).

Extra: garage (15,6 m² – met directe toegangsdeur tot het gebouw).

Voorzieningen en comfort

Elektriciteit – Stadswater – Telefoon – Distributie + internet 

Informatieplicht

Beschermd erfgoed: neen

Overstromingskans van het perceel (perceelscore of P-score): C (kleine kans op overstromingen onder het huidige klimaat)

Overstromingskans van het gebouw (gebouwenscore of G-score): C (kleine kans op overstromingen onder het huidige klimaat)

Ligging in Signaalgebied: neen

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen

Risicozone voor overstromingen: neen

Location