IN OPTIE
2
160 m²
303 m²

Woning verkocht in Assebroek

Weidestraat 114 - 8310 Assebroek

Weidestraat 114: te renoveren woning met veel potentieel op een centrale ligging.

Deze vrijstaande woning biedt zeer veel potentieel voor wie op zoek is naar goed gelegen woning die nog volledig naar eigen smaak kan gerenoveerd worden. Indeling: inkomhal, ruime living met hoge plafonds, achterbouw met op heden een eetplaats, veranda, keukenruimte, grote berging en een kleine badkamer. Vanuit de berging is de zolder boven de volledige achterbouw bereikbaar. Op de verdieping: traphal met overloop en 2 ruime slaapkamers. Een vaste trap geeft toegang tot de grote zolderruimte met geïsoleerd dak.

Verder is er nog een oprit en een zongerichte tuin. De bestaande buitenbergingen kunnen eventueel verwijderd worden om de tuin groter te maken.

Deze woning vraagt een totaalrenovatie, maar de huidige indeling voorziet al een mooie basis. De achterbouw biedt de mogelijkheid om één grote ruimte te maken met een maximaal contact met de tuin. Het hoofdgebouw werd in 2013 grotendeels voorzien van pvc ramen met hoogrendementsbeglazing en het dak werd in 2017 ook goed geïsoleerd. De renovatie van de bestaande achterbouw met nieuwe ramen en isolatie samen met de aanleg van centrale verwarming zou de huidige EPC-score al ruim kunnen verbeteren.

Ontdek dit renovatieproject bij een bezoek! De ligging is alvast uitstekend: vlakbij recreatie – en sportpark Daverlo en de omliggende scholen, buurtwinkels, het openbaar vervoer en nabij de Brugse binnenstad.

Extra info

Bouwjaar: 1936

Beschikbaar: bij akte

Grondoppervlakte: 303 m²

Kadastraal inkomen: € 480

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming : woongebied

Bouwvergunning of omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: nee

Verkavelingsvergunning: nee

Voorkooprecht: nee

Dagvaarding: nee, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Risicozone voor overstromingen: nee

Overstromingsgevoelig gebied: nee

Afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: nee

Beschermd erfgoed: nee

Energie

EPC: 1007 kWh/m² – Energielabel: F

Certificaatnummer: 20220617-0002624843-RES-2

Ramen en beglazing: pvc ramen met hoogrendementsbeglazing (2013) in het hoofdgebouw – houten ramen met enkele beglazing in de achterbouw.

Dak hoofdgebouw geïsoleerd in 2017.

Indeling

Gelijkvloers: inkomhal met kleine berging onder de trap (11,2 m²) – living (31 m²) – eetplaats (12,7 m²) – keukenruimte (7,5 m²) – veranda (6,2 m²) – badkamer (2,4 m² – toilet en douche) – berging (10,6 m² – met toegang tot zolderruimte boven achterbouw).

Eerste verdieping: traphal met overloop (6,2 m²) – slaapkamer 1 (20,2 m²) – slaapkamer 2 (14,6 m²).

Tweede verdieping: te bereiken via vaste trap – 30 m².

Voorzieningen en comfort

Elektriciteit – Stadswater – Gas (niet aanwezig, wel aansluitbaar) – Telefoon – Distributie

Location