€ 675.000
4
1
1.317 m²

Villa verkocht in Oostkamp

Berkenstraat 11 - 8020 Oostkamp

Berkenstraat 11: ruime villa met prachtige tuin op 1.317 m²

Op de grens van Oostkamp, Assebroek en Sint-Michiels vinden we deze ruime landelijke villa op een perceel van 1.317 m². De grote oprit en de aangelegde voortuin bieden een mooie welkom aan deze ruim ingedeelde woning: inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, living van 49 m² met statige schouw en groot raam uitkijkend op de tuin, leefkeuken, grote berging en wasplaats met achterdeur naar het terras, inpandige garage met zij-ingang en bergruimte. Op de verdieping geeft de grote centrale hal toegang tot 4 slaapkamers. De hal kan eventueel ook ingericht worden met een bureel. De badkamer omvat een ligbad, douche, dubbele lavabo in meubel en een toilet. Verder is er nog een ruime bergzolder over de ganse breedte van de woning.

De grote troef van deze woning is de mooi aangelegde tuin die veel privacy biedt. Naast het grote terras vinden we onder andere nog een gezellige tuinkamer, een grote polyvalente berging (te gebruiken als hobbyruimte, atelier, duiventil) en petanquebaan.

Deze stevig gebouwde villa is ideaal voor iemand die op zoek is naar veel ruimte, een landelijk karakter en een prachtige tuin. De rustige ligging is ook ideaal: in een verkeersluwe wijk met uitstekende verbindingen naar Brugge, Sint-Michiels, Oostkamp, Moerbrugge, buurtwinkels en AZ Sint-Lucas.

Extra info

Grondoppervlakte: 1.317 m² – Bewoonbare oppervlakte: 235 m² (exclusief buitenberging en zolder)

Kadastraal inkomen: € 1.353

Bouwjaar: 1985

Energie

EPC: 535 kWh/m² – Energielabel: F (renovatieverplichting binnen de 5 jaar na aankoop tot minimum label D).

Certificaatnummer: 20230623-0002925932-RES-2

De aanleg van centrale verwarming kan het energielabel al sterk doen dalen. Een simulatie van de energiedeskundige bekomt enkel met deze ingreep reeds energielabel C.

Verwarming: accumulatie (elektriciteit) op het gelijkvloers, elektrische verwarmingselementen op de verdieping, warm water via recente elektrische boiler.

Haard in de living.

Ramen en beglazing: houten ramen met dubbele beglazing + overal rolluiken.

Indeling

Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire (13,5 m²) – apart toilet (1,9 m²) – living (49 m²) – keuken (20,2 m² – keukenkasten met eettafel, kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwas, oven, microgolfoven) – berging/wasplaats (24 m² – met achterdeur naar terras) – garage (30 m² – met zijdeur en extra berging).

Eerste verdieping: hal met overloop (16 m²) – slaapkamer 1 (17,1 m²) – slaapkamer 2 (16,9 m²) – slaapkamer 3 (15 m²) – slaapkamer 4 (15 m²) – badkamer (13 m² – ligbad, douche, dubbele lavabo in meubel, toilet).

Tweede verdieping: zolderruimte.

Extra: voortuin met oprit en fietsenstalling – aangelegde tuin met terras – tuinkamer met terras – gemetste buitenberging.

Voorzieningen en comfort

Elektriciteit – Stadswater – Regenwater – Telefoon – Distributie

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming : woongebied

Bouwvergunning of omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: inlichtingen in aanvraag

Verkavelingsvergunning: inlichtingen in aanvraag

Voorkooprecht: neen

Dagvaarding: nee, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Beschermd erfgoed: neen

Overstromingskans van het perceel (perceelscore of P-score): C (kleine kans op overstromingen onder het huidige klimaat)

Overstromingskans van het gebouw (gebouwenscore of G-score): A (geen overstroming gemodelleerd)

Ligging in Signaalgebied: neen

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen

Location